De Bibliotheek maakt je rijker

Eind oktober gaat de landelijke reclamecampagne voor de Bibliotheek van start. In heel Nederland wordt op grote schaal promotie gemaakt voor de Bibliotheek als plek waar elke Nederlander terecht kan om te werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling. De campagne is een initiatief van de Vereniging voor Openbare Bibliotheken en wordt lokaal ondersteund door Bibliotheek Gooi en mee. Het motto van de campagne is: de Bibliotheek maakt je rijker.

Je wilt jezelf ontwikkelen. Of het nu gaat om taal, literatuur of om digitaal beter uit de voeten te kunnen, de Bibliotheek kan je helpen.

Kinderen t/m 17 jaar zijn gratis lid.
In, bij en via de Bibliotheek is er veel te doen voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar

De Bibliotheek zorgt er, samen met partnerorganisaties en vele vrijwilligers, voor dat iedereen een actieve rol in de samenleving kan spelen.