Informatie en hulp rond Belastingen

in de bibliotheek

Workshops over belastingaangifte

logo's van digisterker en klik en tik

Vanaf 1 maart kunt u Belastingaangifte doen. Hoewel de Belastingdienst probeert het zo eenvoudig mogelijk te maken, is het niet voor iedereen even gemakkelijk om belastingzaken online te regelen.
Bibliotheek Gooi en meer, Bibliotheek Hilversum en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bieden daarom ondersteuning in de vorm van Workshops over belastingaangifte. En ook het gratis gebruik van computers en internet voor het doen van aangifte.

 

Digisterker

Voor mensen die willen leren een DigiD aan te vragen en te gebruiken, is er de cursus Digisterker, omgaan met de digitale overheid.

Klik & Tik

Wie echt nog niet veel ervaring heeft met internet en dit onder begeleiding wil leren, kan terecht voor Klik & Tik-cursussen.

Belastinghulp en hulp bij uw financiële administratie bij u in de buurt

In samenwerking met maatschappelijke dienstverleners in de regio hebben de bibliotheken twee overzichten gemaakt van instellingen bij wie u terecht kunt voor respectievelijk hulp en advies over belastingen en voor hulp en advies bij uw financiële administratie.

Overzicht nr. 1 (Belastinghulp nodig?) vindt u hier en is vanaf 1 maart 2017 ook geprint af te halen aan de balie bij onze vestigingen.

Overzicht nr. 2 (Hulp bij financiële administratie) vindt u hier en is ook vanaf 1 maart 2017 als print af te halen aan de balie bij onze vestigingen.

Meer informatie: