Wat betekent de energietransitie voor jouw huis?

11 november 2019, van 20:00 tot 22:00 | Weesp, Oudegracht 67

plaatje Zonnepanelen

Thema avond in Weesp i.s.m. Platform Weesp Duurzaam

Energietransitie

foto van Paul Rasch

Energietransitie; wat betekent dat voor je eigen situatie? Kan je er nu zelf iets aandoen of kun je beter wachten? En kost het verduurzamen van je huis geld en wat levert het op? Misschien kun je met de buren iets samen doen, dan sta je er niet alleen voor.

Op die vragen geeft Paul Rasch op maandag 7 oktober in de bibliotheek antwoord. Hij gaat in op vragen van de bewoners van Weesp. Het karakter van de avond is interactief.

Over Paul Rasch

logo van Platform Weesp Duurzaam

Paul Rasch is verbonden aan de energiecoöperatie HilverZon en is zelf energiecoach.

Deze avond wordt georganiseerd door het Platform Weesp Duurzaam, Bibliotheek Gooi en meer en mede mogelijk gemaakt door HilverZon.

Toegang gratis, wel graag aanmelden via weespduurzaam@xs4all.nl