Nederland Leest 2019

Nederland in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest

In de maand november duikt Bibliotheek Gooi en meer tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst?
Over dit onderwerp gaan we met elkaar in gesprek in bibliotheken door heel Nederland. Maar er gebeurt veel meer: we organiseren activiteiten die op dit actuele gesprek aansluiten.
Praat, denk en voel jij met ons mee?

Thema-avond

maandag 11 november in Weesp

plaatje zonnepanelen

Repair Café

iedere 1e zaterdag van de maand in Loosdrecht

foto Repair Café

Jelmer Mommers

dinsdag 3 december in Bussum

Jelmer Mommers

Geschenkboek

Tijdens Nederland Leest doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van
Jan Wolkers met als titel Winterbloei cadeau aan haar betalende leden.
Dus wil je meer weten over duurzaamheid, of wil je hier meer over lezen?
Kom tijdens Nederland Leest naar de bibliotheek (word lid als je dat nog niet bent!) en ontvang Winterbloei (zolang de voorraad strekt).
De bundel is samengesteld en toegelicht door Onno Blom en bevat zowel gepubliceerd, als ongepubliceerd werk van Jan Wolkers. Aaf Brandt Corstius heeft columns geschreven bij de teksten van Jan Wolkers en het voorwoord is van Ronald Giphart.

Boekentips van onze redactie

E-books

Nederland Leest Junior

Borealis | Marloes Morshuis