De Nationale Voorleesdagen

Hieperdepiep! De Nationale Voorleesdagen van 20 t/m 30 januari 2021 zijn begonnen! Helaas kunnen we in de bibliotheek geen Voorleesontbijt organiseren. Gelukkig waren burgemeester van Bochove en wethouders Geert-Jan Hendriks, Jan Klink én Wilma de Boer bereid voor te lezen uit het Prentenboek van het Jaar, 'Coco kan het!'.

Word nu lid van onze bibliotheek!

Word lid van onze bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen en krijg het prachtige voorleesboek Ssst Tijger slaapt cadeau!* Hoe werkt dat?
1. Word online lid
2. Na bericht van een van onze medewerkers kun je
een pasje + voorleesboek + eerste verrassingstas komen afhalen.

*deze actie is speciaal voor nieuwe volwassen leden

Kijk hier voor meer activiteiten en voorleestips i.v.m. de Nationale Voorleesdagen.

Bekijk nu de filmpjes waarin verschillende bestuurders uit de regio voorlezen uit 'Coco kan het!'

Wilma de Boer

Wethouder Wilma de Boer leest 'Coco kan het!' vanuit Bibliotheek Gooi en meer in het Huis van Eemnes.

Bas Jan van Bochove

Burgemeester van Weesp, Bas Jan van Bochove, leest voor in het stadhuis van Weesp uit het Prentenboek van het Jaar ‘Coco kan het!’.

Geert-Jan Hendriks

Wethouder jeugd en onderwijs, Geert-Jan Hendriks, leest voor vanuit het gemeentehuis van Gooise Meren uit het Prentenboek van het Jaar ‘Coco kan het!’.

Jan Klink

Wethouder Jan Klink van de gemeente Wijdemeren leest voor uit het Prentenboek van het Jaar ‘Coco kan het!’.