Taalspelmiddag

11 september 2019, van 14:30 tot 16:00

plaatje bij Taalspelmiddag

Week van de Alfabetisering

Durf te dromen en durf te spelen

logo van Week van de Alfabetisering

Samen gaan we voor een geletterd Nederland!

Met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is vooreen leven lang ontwikkelen.

Taalspelmiddag

logo van Stichting Lezen en Schrijven

Bibliotheek Gooi en meer organiseert daarom op woensdag 11 september in de vestigingen Bussum, Eemnes, Loosdrecht, Muiden, Naarden en Weesp van 14.30 tot 16.00 uur een Taalspelmiddag.
We nodigen jong en oud van harte uit om mee te komen doen!

In Nederland hebben 2,5 miljoen mensen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak zijn zij ook digitaal minder vaardig. Dit heeft grote impact op hun persoonlijke leven. Ook durven ze veelal niet om hulp te vragen.

Durf!

De 15e editie van de Week van de Alfabetisering staat dit jaar in het teken van het thema DURF!

De spellen die klaar liggen zijn speciaal uitgezocht voor deze middag.
Vrijwilligers en medewerkers doen mee.
De bibliotheek zorgt voor iets te drinken en wat lekkers.