Een avond met Teun van de Keuken

foto Teun van de Keuken

in Weesp

kaft De supermarktsurvivalgids

Teun produceert, maakt en presenteert televisieprogramma’s en schrijft boeken. Hij is te zien als presentator van het onderzoeksjournalistieke programma De Monitor, waarin op basis van tips van klokkenluiders maatschappelijke misstanden worden onderzocht. In De Keuringsdienst van Waarde wordt al seizoenen lang een inkijk geboden in de wondere wereld van de voedselindustrie.

De Supermarktsurvivalgids

Hij vertelt deze avond over zijn boek de Supermarktsurvivalgids. Hierin voert hij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten. Hij leert je ook van de gebaande paden af te wijken en door de marketingtaal op de verpakkingen heen te prikken zodat je nooit meer met onzinproducten thuiskomt: geen ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept of ‘handgekookte’ chips uit een industriële ketel.

logo van Platform Weesp Duurzaam

Bibliotheek Gooi en meer organiseert deze avond in samenwerking met Platform Weesp Duurzaam.

Entree:

logo van PeZZi PaZZi

€ 12,50; leden van de bibliotheek ontvangen korting en betalen € 10,-.

Bestel je kaarten:

• online
  • via het activiteitenoverzicht in de Wise app
  • aan de balie