Meet & Match Diner

plaatje bij Meet & Match diner

in Bussum

logo van Platform Maatschappelijk Verbinden Gooise Meren

Met trots nodigen we jou - als ondernemer of maatschappelijke instelling -  uit voor alweer het tiende (!) Meet & Match Diner. Omdat het diner dit jaar door Bibliotheek Gooi en meer en Platform Maatschappelijk Verbinden Gooise Meren samen wordt georganiseerd, vindt het plaats in de bibliotheek! Wat is er leuker dan dineren tussen de boeken!

We starten om 18.00 uur en de avond eindigt rond 21.30 uur.

Doel van het diner

Ook het tiende diner wordt georganiseerd om verbindingen te leggen tussen maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties, lokale overheden en het bedrijfsleven binnen de gemeente Gooise Meren. Tijdens het diner worden organisaties en bedrijven aan elkaar gekoppeld met als doel hun vraag en aanbod met gesloten beurzen uit te wisselen.

Iedere deelnemer geeft vóór het diner via het ‘Vraag en Aanbod-formulier’ aan wat hij/zij te bieden en te vragen heeft.
Tijdens het walking diner helpt de tafelvoorzitter matches met andere organisaties te begeleiden tijdens een speed-date. Deze matches worden in de loop van het jaar omgezet in concrete acties. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Schrijf je in door een mail te sturen naar Annerie van Nieuwenhuizen: avnieuwenhuizen@bibliotheekgooienmeer.nl