Peuterpret met poppentheater in Naarden

plaatje bij de theatervoorstelling van Poppentheater Dubbele Jan

Aanvang voorstelling 10.30 uur

Peuterpret

Een gezellige ochtend, waar (groot)ouders samen met peuters en kleuters kunnen genieten van voorlezen, spelen, kleuren, knutselen en een theatervoorstelling.

Theatervoorstelling

Moppereend, Joyce Dunbar en Petr Horáček

Poppentheater Dubbele Jan speelt de theatervoorstelling Mekkergeit en Moppereend voor kinderen van 3 – 6 jaar.
Wat is er aan de hand? De eend is aan het mopperen, de geit loopt te mekkeren en er verdwijnen dingen. Schoenen, sokken, een onderbroek. Hoe kan dat nou?

Een voorstelling met veel humor en muziek. Handpoppen, stokpoppen en marionetten vervullen de hoofdrollen.
Deze voorstelling sluit aan bij de Nationale Voorleesdagen 2020. Het gekozen boek is Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horáček.

logo van Dubbele Jan

Entree € 5,-

Reserveren is noodzakelijk en kan:

logo van de Nationale Voorleesdagen
plaatje van de Prentenboeken Top Tien 2020