De invloed van Dior

18 september 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bussum

plaatje bij de themaochtend over Dior

Themaochtend in Bussum, meld je van tevoren aan.

door Diana Kostman

foto Dior

Dat de ontwerpen van DIOR tot de verbeelding spreken is wel duidelijk; Diana Kostman vertelt in woord en veel, mooi beeld over de invloed van Christian Dior, zijn modehuis en uiteraard de in 1947 door hem ge├»ntroduceerde New Look. Om je alvast op te verheugen; in 2021 komt DIOR naar het Kunstmuseum in Den Haag.

Iedereen is van harte welkom, de entree is vrij!
Van tevoren aanmelden is verplicht.

Aanmelden voor een themaochtend kan

jurk door Dior
  • nu meteen online
  • via de Wise-app, kies Menu, Activiteitenoverzicht
  • aan de balie in de Bibliotheek
  • telefonisch bij de vestiging waar de themaochtend plaatsvind.
    Onze medewerkers noteren dan je naam, e-maildres en telefoonnummer, zodat we je per mail een bevestiging van aanmelden kunnen toesturen.
    Deze bevestiging is je entreebewijs voor de themaochtend.

Afmelden bij afwezigheid

Heb je je aangemeld voor een themaochtend, maar ben je toch niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? Meld je dan alsjeblieft af bij de vestiging waar de themaochtend plaatsvind.
Zo komt jouw plek weer vrij voor een ander.

SeniorWeb

logo van SeniorWeb

Op een themaochtend is altijd iemand van SeniorWeb aanwezig om u te helpen bij vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone.