Taalcafé in Muiden

23 juli 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Muiden

plaatje bij Taalcafé in Muiden, iedere vrijdag van 10.00 - 12.00 uur

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan op vrijdagochtend in de Bibliotheek van Muiden.

Het Taalcafé

Het doel van het Taalcafé is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met vrijwilligers.

Taal leer je niet uit een cursusboek, taal leer je door mensen te ontmoeten die de taal spreken, door samen de krant te lezen, door voor te lezen aan elkaar, door verhalen te vertellen.
En als er een plek is om elkaar te ontmoeten en de taal te leren, dan is het de bibliotheek, waar zoveel informatie en leesmateriaal voor handen is op elk niveau van taalontwikkeling!!

Dus ben je of ken je iemand die extra ondersteuning of ervaring kan gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal; kom naar het Taalcafé.

Deelname is kosteloos.

Wanneer?

Vanaf 18 juni 2021 iedere vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in de Bibliotheek van Muiden.

Waar?

Bibliotheek Muiden, Kazernestraat 10