Expositie: #Thuisonderwijs, mijn leven in Coronatijd

7 september 2021 t/m 28 oktober 2021 | Bussum

Kosten: Gratis

Tijdens de lockdown kregen leerlingen van Yuverta VMBO Naarden de opdracht om hun leven in beeld te brengen. Vanaf 7 september is het resultaat te zien in vestiging Bussum.

#Thuisonderwijs, mijn leven in Coronatijd

Medio december vorig jaar (2020) ging Nederland opnieuw in een strenge Lockdown. Leerlingen op scholen ontvingen vanaf die periode maandenlang thuisonderwijs of gedeeltelijk thuisonderwijs. Zo ook de leerlingen uit leerjaar drie van Yuverta VMBO Naarden. Zij kregen voor het vak CKV (Culturele Kunstzinnige Vorming) de opdracht om hun leven in beeld te brengen middels een foto.

Een aantal van deze foto’s zijn samengebracht en vormen de tentoonstelling # Thuisonderwijs, mijn leven in Coronatijd. De expositie zal van 7 september t/m 28 oktober te zien zijn in Bibliotheek Gooi en Meer te Bussum. De feestelijke opening van de expositie zal plaatsvinden op dinsdag 7 september om 18:45u.