Opening Ouders & Co

6 oktober 2021, van 09:30 tot 11:00 | Bussum

Ouders & C0

Op 6 oktober – op de eerste dag van de Kinderboekenweek - vindt de feestelijke opening plaats van het Ouders & Co café door wethouder Alexander Luijten. Deze eerste bijeenkomst vindt plaats van 09.30 – 11.00 in de bibliotheek in Bussum.

Ouders & Co, wat is dat?

Ouders & Co

Ouders en co is een tweewekelijkse inloopochtend op verschillende locaties in Gooise Meren. In samenwerking met SKBNM en Versa Welzijn. Bekijk de data en locaties van Ouders & Co Gooise Meren in 2021 (pdf).

Tijdens Ouders en Co draait het om ontmoeten, samen met je kind spelen, een kopje koffie of thee drinken en praten over wat jou bezig houdt als ouder/verzorger. Je kunt ook bij ons terecht met vragen over opvoeden & opgroeien en voorlezen.

logo SKBNM en Versa Welzijn

Ouders & Co is er echt voor en door ouders. Wil jij ons als vrijwilliger ondersteunen dan ben je van harte welkom. Als er onderwerpen zijn waar jij meer over wil weten of over wilt vertellen dan nodigen we je graag uit om mee te denken.

09.30 - 09.45 Open inloop
09.45 - 10.00 Voorlezen met (een echte) brandweerman Ben
10.00 - 10.15 Alexander Luijten opent officieel en onthult het Ouders & Co logo
10.15 - 10.30 Voorlezen met Brandweerman Ben
10.30 - 11.00 Uitloop

In Loosdrecht en Eemnes start de bibliotheek eind oktober respectievelijk eind november met het Boekstartcafé. Dat dezelfde opzet heeft. Houd daarvoor onze website in de gaten.