Bibliotheek voor Ondernemers

foto van Niek Roozen

ZZP-ers ontmoeten elkaar

Presentatie door Weesper Niek Roozen

logo van bibliotheek voor ondernemers

Roozen is met ondernemerschap en passie uitgegroeid tot een internationaal succesvolle landschapsarchitect en inspiratiebron voor de Groene Stad, het initiatief dat door 'groener denken' tot een attractievere, gezonde leefomgeving wil komen.

Daarom heeft de BVO hem gevraagd te komen vertellen over zijn ervaringen met het zelfstandig ondernemerschap.

Met een inspirerende presentatie laat Niek Roozen zien hoe je met weinig kan beginnen en met een beetje doorzettingsvermogen en geluk een aardig eind de wereld over kan komen. Een interessante avond voor iedereen die al ondernemend is of wil gaan ondernemen.

Niek Roozen startte zijn bedrijf in 1982. In 1986 ontwierp hij op de Bakkerschans in Weesp, samen met Jacqueline van der Kloet en Stan Gall, de Theetuin.
Inmiddels is Niek Roozen beroemd als ontwerper van o.a. de Floriade (2002) en als landschapsarchitect bij grote projecten in China en vele andere landen.
Ook dichter bij huis is hij bekend als één van de initiatiefnemers van, en inspirator voor, de herontwikkeling van Fort Uitermeer.

Inloop en aanvang

foto bij Bibliotheek voor Ondernemers

De avond start om 19.30 uur met een informele inloop. Het thema of de presentatie start om ongeveer 20.00 uur.

Aanmelden

In verband met de organisatie wordt het op prijs gesteld om je deelname aan een bijeenkomst vooraf te laten weten via bvo@debibliotheek.org

Maar ook zonder aanmelding vooraf ben je van harte welkom.