Duurzaamheidscafé Naarden

12 oktober 2022, van 19:30 tot 21:30 | Naarden

Logo van Samen Sneller Duurzaam

SamenSnellerDuurzaam Gooise Meren en de bibliotheek organiseren samen een lokaal Duurzaamheidscafé!

Heb jij een passie voor verduurzaming? Ben jij benieuwd wat jij kan doen om jouw wijk of kern te vergroenen? Of ben jij op zoek naar meer informatie over onderwerpen zoals biodiversiteit? Dan is het Duurzaamheidscafé dé plek voor jou!

Vanaf april en mei starten de Duurzaamheidscafés waar jij de duurzame en groene initiatieven uit de regio leert kennen! Zo maak je bijvoorbeeld kennis met het voedselbos 'Hof van Thijsse' en boer Lucas & Tom over duurzaam zijn als boer. Ook maak je kennis met duurzaamheidsplatform SamenSnellerDuurzaam. Wat doen zij en wat kunnen zij voor jouw ideeën betekenen? Duurzaamheid is een groot onderwerp, maar kan al op een kleine manier positief beïnvloed worden!

Het café is informeel, inspirerend, en bovenal gezellig! Je wordt geïnspireerd om duurzame keuzes te maken en raakt met anderen in gesprek. Ga met anderen in gesprek over het thema ‘Groen’ en doe inspiratie op!

Aanmelden is niet nodig. Kom gezellig langs in de bibliotheek in Naarden om:

• 19.30 - 21.30
  • Inloop vanaf 19.15