Voorleeshelden gezocht voor de VoorleesExpress

30 april 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bussum

plaatje bij Voorleeshelden gezocht voor de VoorleesExpress

Informatiebijeenkomst in Bussum

Voorlezen bij een gezin in jouw omgeving

Vind je het leuk om voor te lezen bij een gezin in jouw omgeving?
Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst van de VoorleesExpress op dinsdagavond 30 april of 14 mei om 19.30 uur in de bibliotheek in Bussum.

Over de VoorleesExpress

logo van de VoorleesExpress

De VoorleesExpress is een leuk en laagdrempelig project voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar om op een speelse manier met lezen aan de slag te gaan. Deze kinderen hebben moeite met taal en lezen en kunnen hierbij thuis extra ondersteuning goed gebruiken. De deelnemertjes wennen zo aan boeken en verhalen, gaan boeken en lezen leuker vinden en gaan hierdoor zelf meer lezen. De grote winst is de uitbreiding van hun taalvaardigheid waardoor de kinderen betere kansen hebben op school.

Workshop

Natuurlijk krijg je begeleiding. De workshop Interactief Voorlezen wordt gegeven op dinsdagavond 7 mei om 19.00 uur in Bussum en op 21 mei in Huizen. Je krijgt hier veel nuttige tips die je kan gebruiken tijdens jouw voorleesavontuur.
Verder kun je al je vragen stellen bij jouw coördinator.

Wil je 30 april of 14 mei naar de informatiebijeenkomst komen of wil je meer informatie over voorlezen bij de VoorleesExpress?
Stuur dan een mailtje naar voorleesexpress@bibliotheekgooienmeer.nl.