Bibliotheek voor Ondernemers

plaatje bij Bibliotheek voor Ondernemers

Kennis maken, kennis verwerven en inspiratie opdoen

Geplande bijeenkomst, inloop vanaf 19.30 uur:

maandag 14 oktober - 5e Weesper Ondernemers Theater

Maak kennis met en wissel ervaringen uit met andere zzp'ers en ondernemers.

logo Bibliotheek voor Ondernemers

Bibliotheek Gooi en meer vestiging Weesp biedt zelfstandige ondernemers flexwerkplekken en vergaderruimte.
Daarnaast organiseert de bibliotheek onder de noemer Bibliotheek voor Ondernemers op de tweede donderdag van de maand de avonden voor ZZP’ers en andere kleine ondernemers om kennis en inspiratie op te doen.

Wil je je als zelfstandig ondernemer laten informeren over trends en ontwikkelingen van het ondernemerschap?
Wil je ervaringen uitwisselen met andere ondernemers en met praktijkvoorbeelden aan de slag gaan die jouw onderneming een boost kunnen geven?
Op de avonden van de BVO delen deskundigen en ondernemers hun kennis en ervaring. En er is altijd veel interactie met de deelnemers. Je gaat geïnspireerd de deur uit!
Ook bestaat de mogelijkheid om jezelf of jouw bedrijf in een korte presentatie te laten zien. Heb je hier belangstelling voor, meld dat dan via bvo@bibliotheekgooienmeer.nl

Inloop en aanvang

De avonden starten om 19.30 uur met een informele inloop. Het thema of de presentatie start om ongeveer 20.00 uur.
Het wordt op prijs gesteld als je vooraf laat weten als je op een avond komt via bvo@bibliotheekgooienmeer.nl

Toegangsprijzen

Als je lid van de bibliotheek heb je gratis toegang tot de BVO-avonden.
Je kunt op de avonden zelf lid worden van de bibliotheek. Uiteraard kan dat ook tijdens bemande openingsuren van de bibliotheek.
Ben je geen lid, dan is de toegang € 10,00 (inclusief koffie of thee).

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de BVO activiteiten? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

De bibliotheek heeft een actuele collectie boeken voor ZZP-ers, waaruit je onbeperkt kunt lenen.