Agenda Exposities

Expositieruimtes Bibliotheek Gooi en meer

Afbeelding agenda exposities Bibliotheek Gooi en meer

In de vestigingen Bussum, Eemnes, Loosdrecht en Muiden is expositieruimte beschikbaar waar (plaatselijke) kunstenaars hun werk tentoon kunnen stellen.

Je kunt altijd even binnenlopen om een expositie te bekijken!

• Expositie 'Zo gepiept' Bekijk details

1 juli 2022 t/m 20 juli 2022 | Huis van Eemnes

Op 1 juli start in het Huis van Eemnes de expositie ‘zo gepiept’, een expositie over rookmelders die vanaf deze datum verplicht zijn in elke woning. Het doel is om rookmelders op een ludieke manier onder de aandacht te brengen.

01 jul t/m 20 jul

• Expositie vol lichtpuntjes Bekijk details

6 mei 2022 t/m 1 juli 2022 | Bussum

Expositie vol lichtpuntjes van @Kunstenares-Eemnes (Marjolein Koops- de Vries) in bibliotheek Gooi en meer Bussum

06 mei t/m 01 jul

• Opening expositie 'Zo gepiept' Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Huis van Eemnes

Op 6 juli verzorgt de brandweer van Eemnes een ludieke opening van de expositie 'Zo gepiept', voor jong & oud!

wo 06 jul

• Expositie Sahar Kader Bekijk details

20 mei 2022 t/m 7 juli 2022 | Eemnes

Sahar Kader komt van origine uit Bagdad, Irak. In 2003 is hij naar Nederland gevlucht. Hij woont sinds 2006 met zijn gezin in Eemnes. De situatie van Oekraïne doet hem terug denken aan de jaren dat hij zelf op de vlucht was. Hierdoor is hij “geïnspireerd” geraakt om dit te uiten in zijn schilderijen in de hoop dat mensen het perspectief van een vluchteling erin kunnen zien.

20 mei t/m 07 jul

• Expositie Hung Hoang Bekijk details

8 juli 2022 t/m 26 augustus 2022 | Huis van Eemnes

Hung Hoang wil ons laten zien hoe mooi de polder is. Hung Hoang, geboren in Saigon, Vietnam, in 1956, is een bekende fotograaf geworden in Eemnes. Dat dankt hij aan de Polder van Eemnes, waar hij sinds 2009 bijna dagelijks terug te vinden is op zijn fiets, met zijn camera altijd bij de hand.

08 jul t/m 26 aug

• Expositie mevrouw Op den Velde Bekijk details

1 juni 2022 t/m 31 augustus 2022 | Loosdrecht

Mevrouw Op den Velde - Maurenbrecher exposeert vanaf 1 juni tot en met 31 augustus in de bibliotheek in Loosdrecht.

01 jun t/m 31 aug

• Expositie Powervrouwen – Studio Dee Bekijk details

30 juli 2022 t/m 26 september 2022 | Bussum

Expositie Powervrouwen van kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) in bibliotheek Gooi en meer Bussum.

30 jul t/m 26 sep

• Opening expositie Powervrouwen - Studio Dee Bekijk details

Van 15:45 tot 17:00 | Bussum

Opening expositie Powervrouwen van kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) in bibliotheek Gooi en meer Bussum.

za 30 jul

Ook exposeren in de bibliotheek?

Als je hiervoor belangstelling hebt neem dan contact met de contactpersoon in de betreffende bibliotheek.