Agenda Exposities

Expositieruimtes Bibliotheek Gooi en meer

Afbeelding agenda exposities Bibliotheek Gooi en meer

In de vestigingen Bussum, Eemnes, Loosdrecht en Muiden is expositieruimte beschikbaar waar (plaatselijke) kunstenaars hun werk tentoon kunnen stellen.

Je kunt altijd even binnenlopen om een expositie te bekijken!

• Expositie Sahar Kader Bekijk details

20 mei 2022 t/m 7 juli 2022 | Eemnes

Mijn naam is Sahar Kader en ik kom van origine uit Bagdad, Irak. In 2003 ben ik naar Nederland gevlucht. De situatie van Oekraïne doet mij terug denken aan de jaren dat wij zelf op de vlucht waren. Hierdoor ben ik “geïnspireerd” om dit te uiten in mijn schilderijen in de hoop dat mensen het perspectief van een vluchteling erin kunnen zien.

20 mei t/m 07 jul

• Expositie Peter de Jong Bekijk details

8 april 2022 t/m 20 mei 2022 | Eemnes

Ik schilder wat ik mooi vind. U weet wat u mooi vindt en wellicht is dat precies wat ik schilder

08 apr t/m 20 mei

• Expositie vol lichtpuntjes Bekijk details

6 mei 2022 t/m 1 juli 2022 | Bussum

Expositie vol lichtpuntjes van @Kunstenares-Eemnes (Marjolein Koops- de Vries) in bibliotheek Gooi en meer Bussum

06 mei t/m 01 jul

Ook exposeren in de bibliotheek?

Als je hiervoor belangstelling hebt neem dan contact met de contactpersoon in de betreffende bibliotheek.