Expositie Powervrouwen – Studio Dee

30 juli 2022 t/m 26 september 2022 | Bussum

Kosten: Gratis

Expositie Powervrouwen van kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) in bibliotheek Gooi en meer Bussum.

Kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) exposeert binnenkort met haar collectie Powervrouwen. Haar missie is om vrouwen in hun authenticiteit en ‘echtheid’ af te beelden. Ze hoopt dat dit een inspiratie zal zijn voor velen, om zo schoonheid en kracht te verspreiden overal waar haar werk zichtbaar is. Haar schilderijen zijn vaak bijzondere portretten gemaakt met acrylverf of olieverf. De ene keer juist natuurgetrouw, de andere keer heel grafisch vormgegeven. Bij sommige werken gebruikt ze echte stof, veelal afkomstig uit Afrika. Dit geeft een bijzondere afwerking aan haar schilderijen. De werken die worden geëxposeerd in de bibliotheek zijn tevens te koop.

In mijn schilderijen verbeeld ik een verscheidenheid aan vrouwen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: Power.

De kunstwerken zijn te bewonderen tot en met 26 september 2022. Meer werken van Deirdre zijn te vinden op www.studio-dee.nl of op Instagram (@_studio_dee).