Opening expositie Powervrouwen - Studio Dee

30 juli 2022, van 15:45 tot 17:00 | Bussum

Kosten: Gratis

Opening expositie Powervrouwen van kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) in bibliotheek Gooi en meer Bussum.

Kunstenares Deirdre Eberwijn (Studio Dee) exposeert binnenkort met haar collectie Powervrouwen. Haar missie is om vrouwen in hun authenticiteit en ‘echtheid’ af te beelden. Ze hoopt dat dit een inspiratie zal zijn voor velen, om zo schoonheid en kracht te verspreiden overal waar haar werk zichtbaar is. Haar schilderijen zijn vaak bijzondere portretten gemaakt met acrylverf of olieverf. De ene keer juist natuurgetrouw, de andere keer heel grafisch vormgegeven. Bij sommige werken gebruikt ze echte stof, veelal afkomstig uit Afrika. Dit geeft een bijzondere afwerking aan haar schilderijen. De werken die worden geëxposeerd in de bibliotheek zijn tevens te koop.

In mijn schilderijen verbeeld ik een verscheidenheid aan vrouwen, die allemaal één ding met elkaar gemeen hebben: Power.

Feestelijke opening zaterdag 30 juli

Nieuwsgierig geworden? Op zaterdag 30 juli zal er een feestelijke opening plaatsvinden. Zowel leden, als niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom van 15:45 uur voor een hapje en een drankje. Wees welkom!

De kunstwerken zijn te bewonderen tot en met 26 september 2022. Meer werken van Deirdre zijn te vinden op www.studio-dee.nl of op Instagram (@_studio_dee).