Kreatieve Groep Weesp

in Weesp

In the spotlights

logo van Kreatieve Groep Weesp

Onder de bezielende en vrijwillige begeleiding van ambachtsmensen, vaklieden, kunstenaars en ervaren hobbyisten, hebben de KGW-leden de afgelopen maanden hard gewerkt in het Torenfort aan de Ossenmarkt.
In groepsverband hebben zij hun talenten verder ontwikkelt op het gebied van kunst en ambachten. Het resultaat mag er zijn; prachtige werkstukken van verschillende materialen en disciplines zijn vormgegeven.
Bewonder fijn houtwerk, glas-in-lood, keramiek, sieraden, schilderijen, fotografie en meer. Kom genieten van deze bonte en tot de verbeelding sprekende verzameling 'Weesper kreativiteit' tijdens de openingstijden van de bibliotheek in Weesp.

De entree is vrij, je bent van harte welkom.