Inge Reinders

13 mei 2019 t/m 13 juli 2019 | Eemnes, Raadhuislaan 49B

werk van Inge Reinders

Expositie in Eemnes

Zelf je leven kleuren, nieuwe dingen ontdekken en anderen inspireren.

Dit kan op veel manieren worden ingevuld. Voor Inge Reinders is dat creatief bezig zijn.
Een ontdekkingsreis, zonder geplaveide paden.

Inge heeft geen kunstopleiding. Zij heeft zichzelf creatief ontwikkeld door te doen, te kijken, te ontdekken, los te laten en (vaak) opnieuw te beginnen. Een levensles. En dat voelt goed. Geen kunst met een grote K. Ze werkt vanuit gevoel en kijkt wat er op haar pad komt.
Haar interesse is breed, dat vind je terug in haar werk. De werken zijn toegankelijk voor liefhebbers van kleur en ongekunsteldheid.
Inge heeft de kans om haar werk te laten zien in de bibliotheek met beide handen aangegrepen.

De expositie is tijdens openingsuren van de bibliotheek te zien.

Inge:

“Ik hoop anderen te inspireren. Wees creatief en Laat je zien! Dat is het thema van mijn expositie. Ik hoop dat er velen na mij volgen, in het nieuwe Huis van Eemnes, als basis voor een goede start.”