Julia Grechkina

20 maart 2020 t/m 18 mei 2020 | Bussum

werk van Julia Grechkina, Naarden

Expositie in Bussum

Natuur & architectuur gevangen in olie, pastel en aquarel

werk van Julia Grechkina, Sint Petersburg

Architect en beeldend kunstenaar Julia Grechkina uit Rusland exposeert landschappen en stadsgezichten in olie, pastel en aquarel.

Julia haalt haar inspiratie uit het leven zelf. Architectuur en natuur hebben haar bijzondere interesse. Ook impressionisten zoals Isaak Levitan en John Singer Sargent inspireren haar werk. Op de universiteit in Rusland volgde Julia al veel teken en schilderlessen. Die hebben zich sinds haar komst naar Nederland, nu 3 jaar gelden, vertaald in schilderijen van de Nederlandse natuur en architectuur.

De expositie is te bewonderen tijdens de openingstijden van de bibliotheek in Bussum.