Huisregels Themaochtenden

plaatje bij Vooraf aanmelden voor een themaochtend

Nieuwe huisregels

Inloop

De inloop voor de themaochtend is 10 minuten voor aanvang van de ochtend; vanaf 09.50 uur. In Weesp zijn de themaochtenden in september nog in de Bibliotheek en vanaf 1 oktober in de naastgelegen Van Houtenkerk

Garderobe

Er is geen aparte garderobe aanwezig. Je kunt je jas over de rugleuning van je stoel hangen en je tas er naast.

Zitplaats

Bij binnenkomst kies je een eigen zitplaats. Deze plaats is gedurende de themaochtend voor jou, houdt er rekening mee dat je ook na de pauze op dezelfde plek plaatsneemt.

Koffie en thee

Een kopje koffie en/of thee is af te nemen en wordt bij binnenkomst uitgeschonken door onze medewerkers. In Weesp zijn de themaochtenden vanaf 1 oktober in de Van Houtenkerk. Dan wordt ook de koffie/thee (tegen betaling) verzorgd door de mensen van de Van Houtenkerk. Ga lekker zitten en geniet ervan vanaf je eigen zitplaats.

Pauze en toiletbezoek

Tijdens de themaochtend is er een pauze voor koffie/thee en een toiletbezoek, we vragen je om dan extra zorg te dragen voor de 1,5 meter afstand tot elkaar. Is iets niet duidelijk, vraag onze medewerkers om hulp. We zijn er voor je. De koffie/thee wordt wederom uitgeschonken,  neem dan even je eigen kopje mee. Na afloop kan je kop en schotel onder je stoel laten staan, onze medewerkers ruimen alles na afloop netjes op.

Graag tot ziens bij onze themaochtenden in de bibliotheek.