Agenda Inloopspreekuren

Resultaat 1 - 10 (van 850)

• Brandpreventie spreekuur Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bussum

Je kunt met alle vragen over rookmelders, CO2 melders en vluchtplannen bij wijkbrandweerman in de bibliotheek in Bussum.

• Brandpreventie, wijkagent en boa Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Loosdrecht

Je kunt met alle vragen over rookmelders, CO2 melders en vluchtplannen bij wijkbrandweerman Remco Peelen terecht. De wijkagent en een boa zijn ook aanwezig.

• Inloopspreekuur van de Wijkcoach Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | Naarden

Medewerkers van het Wijkcoachteam zijn aanwezig om je hulpvraag op sociaal gebied te beantwoorden of je gericht door te verwijzen naar een aangewezen instantie.

• Inloopspreekuur van de Wijkcoach Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Elke week | Bussum

• Inloopspreekuur SeniorWeb Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Eemnes

Tijdens een inloopspreekuur van SeniorWeb in de bibliotheek zijn de vrijwillige docenten aanwezig om je te helpen met alle voorkomende digitale problemen met pc, laptop, tablet of e-reader.

• Taalcafé in Eemnes Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | Huis van Eemnes

Taalcafé in het Huis van Eemnes, door Goede Buren Eemnes

• Taalcafé in Muiden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Muiden

Wil je beter Nederlands leren? Kom naar het Taalcafé in de bibliotheek in Muiden.

• Inloopspreekuur e-books en apps van de bibliotheek Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | Huis van Eemnes

Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij, of vragen heeft over, het lenen van e-books, het online reserveren of het gebruik van de diverse bibliotheek apps.

• Inloopspreekuur SeniorWeb Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Weesp