Agenda Inloopspreekuren

Resultaat 1 - 10 (van 88)

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Loosdrecht

Maak kennis met Cees Oudshoorn, vrijwillige energiecoach: Ik ben geboren en getogen in Loosdrecht. Voor het klimaat is het uur U en we moeten nú op energie gaan besparen. Daarom ben ik energiecoach geworden.

ma 27 jun

Van 13:15 tot 14:15 | Elke week | Bibliotheek Naarden

Doe mee! Samen wandelen is gezellig en gezond. Na afloop is er een kopje koffie/thee in de Bibliotheek.

do 30 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Muiden

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan bij het Taalcafé op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de Bibliotheek van Muiden.

vr 01 jul

ma 04 jul

do 07 jul

vr 08 jul

ma 11 jul

• Vivium Services - Eemnes Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Eemnes

Voor iedereen met vragen over zelfstandig thuis(blijven) wonen, welzijn en gezondheid.

di 12 jul

do 14 jul