Agenda Inloopspreekuren

Resultaat 1 - 10 (van 401)

• Inloopspreekuur Rechtswinkel Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bussum

Je wordt geholpen door deskundige vrijwilligers die je geheel vrijblijvend advies kunnen geven over vragen op terreinen als huurrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, sociale zekerheid, onderwijs, medische zaken, aansprakelijkheid. Naast informatie en advies, kunt u aanwijzingen krijgen bij het zelf opstellen van een brief of bezwaarschrift.

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | Huis van Eemnes

Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij, of vragen heeft over, het lenen van e-books, het online reserveren of het gebruik van de diverse bibliotheek apps.

Van 10:00 tot 11:30 | Eemnes

De medewerkers van het spreekuur luisteren naar je vraag en proberen daar een passend aanbod in jouw omgeving bij te vinden. Inloopspreekuur van Digi&Taalhuis in Huis van Eemnes.

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | Bussum

ma 06 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Weesp

di 07 jul

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Bussum

wo 08 jul

• Inloopspreekuur Budgetcoach Bekijk details

Van 18:00 tot 20:00 | Huis van Eemnes

Inloopspreekuur Budgetcoach in het Huis van Eemnes

wo 08 jul

• Inloopspreekuur van de Wijkcoach Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | Naarden

Medewerkers van het Wijkcoachteam zijn aanwezig om je hulpvraag op sociaal gebied te beantwoorden of je gericht door te verwijzen naar een aangewezen instantie.

do 09 jul

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | Huis van Eemnes