Kinderboekenweek

plaatje bij kinderboekenweek

Gruwelijk eng

De Kinderboekenweek is van woensdag 4 tot en met zondag 15 oktober.
Griezelen staat dit jaar centraal onder het motto “Gruwelijk eng!”

Griffels en Penselen

Op de jeugdafdelingen van de 6 vestigingen is een kleine tentoonstelling van de bekroonde boeken, de Griffels en Penselen.
Op dinsdagavond 3 oktober wordt bekend gemaakt welk boek de Gouden Griffel heeft gewonnen.

Puzzelboekje

nieuw speelgoed in de speel-o-theek

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen in de bibliotheekvestigingen een puzzelboekje ophalen met daarin allerlei opdrachten rond het thema griezelen.

Actie Speel-o-theek

actie speel-o-theek tijdens de kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek betalen nieuwe leden van de speel-o-theek slechts € 10,- in plaats van € 18,50.
In de vestigingen Eemnes, Loosdrecht, Muiden en Weesp is een speel-o-theek.

Er is weer nieuw speelgoed binnengekomen, kom kijken.

Griezelmiddag in theater City of Wesopa in Weesp op zondag 8 oktober

plaatje bij voorstelling in City of Wesopa

Kinderboekenweek: Griezelmiddag met Meatball en Van de Camp Aanvang: 14.00 uur Entree: € 8,-. Neem de flyer mee van Bibliotheek Gooi en meer en betaal € 7,-!
Zoals ieder jaar is er in de Kinderboekenweek een voorstelling in Theater City of Wesopa. Er wordt gegriezeld bij de voorstelling, gegriezeld bij het knutselen en misschien leer je ook nog griezelige circusacts!
Kaarten zijn te reserveren via

• www.wesopa.nl
  • aan de balie van de bibliotheek in Weesp tijdens bemande openingstijden