Onafhankelijke Cliëntondersteuning Gooise Meren

door Stichting MEE, vanaf 1 mei

logo van MEE

Dinsdag van 10.30 - 12.00 uur op het Serviceplein in Bussum.
Iedere 1e dinsdag van de maand is er ook een ervaringsdeskundige aanwezig tijdens het spreekuur.

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties?
Tijdens het inloopspreekuur onafhankelijke cliëntondersteuning kunt u terecht met al uw vragen en zorgen.
De cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt.
Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van een ‘keukentafelgesprek’, het indienen van een aanvraag of het maken van een persoonlijk plan.

Even aan een ervaringsdeskundige vragen!

Wilt u graag een ervaringsdeskundige spreken? Dat kan! Iedere 1e dinsdag van de maand is ook een ervaringsdeskundige aanwezig tijdens het inloopspreekuur.
 

Hulp van MEE is gratis en onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.

Bel of stuur een e-mail

Voor informatie, advies en ondersteuning kunt u rechtstreeks contact opnemen met MEE. Bel gerust of stuur een e-mail. We helpen u graag.

Over MEE Utrecht, Gooi & Vecht

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet.
MEE Utrecht, Gooi & Vecht is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun beperking. MEE biedt onder andere onafhankelijke cliëntondersteuning en heeft uitgebreide ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. Een persoonlijke en praktische aanpak staat centraal. We werken aan duurzame oplossingen,gericht op alle betrokkenen met blijvend effect.