Nieuwe coronamaatregelen

Vanwege de nieuwe maatregelen van 28 september zijn onze richtlijnen aangepast.
Dit betekent voor je bezoek aan de bibliotheek:

Mondkapjes

We vragen je vriendelijk, doch dringend in de bibliotheek een mondkapje te dragen, voor bezoekers vanaf 13 jaar.

Winkelmandjes

De winkelmandjes zijn weer terug. Ze zijn wederom beschikbaar gesteld door lokale supermarkten.

Studeren, werken en lezen

Wil je komen studeren, werken of lezen? Dat kan; meld je bij de balie; we noteren dan je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Houd er rekening mee dat er minder zitplaatsen beschikbaar zijn.

Een activiteit bezoeken

Voor activiteiten kan je vooraf online een plekje reserveren. Dit geldt ook voor alle kinderactiviteiten. Bij de (inloop)spreekuren noteren we ook je naam, e-mailadres en je telefoonnummer. Dit doen we in verband met het Bron- en contactonderzoek van de GGD.

Rustige uren

Senioren en bezoekers met een kwetsbare gezondheid raden we aan om de bibliotheek te bezoeken op de rustige uren.

Rustige uren zijn doorgaans:

• Bussum: maandag t/m donderdag van 10.00-11.00
  • Loosdrecht: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-11.00
  • Weesp: maandag, woensdag en donderdag van 10.00-11.00
  • Eemnes: maandag t/m vrijdag van 10.00-11.00
  • Muiden: maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-11.00
  • Naarden: dinsdag en donderdag van 12.00-13.00

Bezoekers die niet tot deze kwetsbare groepen behoren, vragen we om zoveel mogelijk buiten deze uren de bibliotheek te bezoeken.

Jeugdactiviteiten

In onze vestigingen vinden tijdens openingstijden jeugdactiviteiten plaats, zoals klassikaal ruilen.
Dit gebeurt volgens de coronaregels.

Bij de ingang geven wij aan als er een groepsbezoek met kinderen plaatsvindt.

67+ Bezorgservice

Voor alle 67+ leden die niet naar de bibliotheek kunnen komen gaat onverminderd de 67+ Bezorgservice door. Een pakket boeken wordt dan (tot aan de voordeur) bij je thuisgebracht. Ben je geen 67+, maar wil je wel gebruik maken van de bezorgservice, neem dan even contact op met onze helpdesk, we denken graag met je mee.

Afhaalservice

Wil je liever een verrassingstas afhalen of enkel dat wat je gereserveerd hebt? Dat kan met de Afhaalservice.

Helpdesk

Je kunt met al je vragen bij ons terecht op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur op 085–2085418 op en per mail via helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl.