Ontmoeting, verbinding en inspiratie

plaatje bij Ontmoeting, verbinding en inspiratie bij themaochtend in Bibliotheek Gooi en meer

Themaochtenden bij Bibliotheek Gooi en meer

Samen met onze vrijwillige ambassadeurs en sprekers uit de regio organiseren we, ook voor niet-leden, gratis themaochtenden. De ochtenden zijn altijd in de 1e en 3e week van de maand van 10.00 - 12.00 uur.

De onderwerpen zijn divers; natuur, maatschappij, kunst en cultuur.
Van zit-yoga tot hypnotherapie en van Bach tot bijen. Met dit prachtige najaarsprogramma willen we je inspireren, informeren en bovenal; verbinden met andere mensen.
Door de ingrijpende maatschappelijke veranderingen die we op het moment doormaken en de groeiende (digitale) ontwikkelingen wil de Bibliotheek nog meer de plek zijn waar alle mensen zich zonder drempel thuis voelen. Een tweede thuis om gewoon te zijn; waar je zonder schroom binnenwandelt om een tijdschrift of een goed boek te lezen of te lenen. Maar juist ook de plek waar je samenkomt met anderen en waar je kennis en inspiratie opdoet.

Vooraf aanmelden

In verband met het maximum aantal bezoekers dat we per ochtend kunnen ontvangen en om teleurstelling aan de deur te voorkomen is het aanmelden voor de themaochtenden verplicht.
Aanmelden voor de themaochtenden kan aan de balie in de Bibliotheek, telefonisch via het nummer van de vestiging waar de themaochtend plaatsvindt of online via onze website en de Wise-app.

Graag tot ziens bij onze themaochtenden in de bibliotheek.