Repair Café

in vestiging Loosdrecht, 1x per maand op zaterdag

Weggooien? Mooi niet!

plaatje bij Repair Café in de bibliotheek in Loosdrecht

De slogan van het Repair Café is weggooien? Mooi niet!
Heeft u kapotte huishoudelijke apparaten of een blouse waar de knoop vanaf is? En lukt het u niet zelf om het te herstellen?

Dan kunt u terecht bij het Repair Café. Onze handige vrijwilligers kunnen u (kosteloos) helpen om bijvoorbeeld uw huishoudelijke apparaten of kledingstuk te helpen repareren.

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen.

Goed voor het milieu en uw portemonnee.

Verzamelpunt

plaatje bij Repair Café in de bibliotheek in Loosdrecht

In bibliotheek vestiging Loosdrecht is ook verzamelpunt voor lege cartridges en een Jekko.
Hier kunt u lege batterijen en spaarlampen inleveren. En kleine elektrische apparaten die echt niet meer te repareren zijn.

Geplande data, steeds van 10.00 - 13.30 uur:

• zaterdag 7 maart
  • zaterdag 4 april
  • zaterdag 2 mei
  • zaterdag 6 juni

Heeft u interesse om vrijwilliger bij Repair Café te worden?
U kunt contact opnemen met Fleur Jansen via fjansen@bibliotheekgooienmeer.nl