Themaochtenden in Muiden

plaatje van een krant en koffie

1e en 3e woensdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur

Iedereen is welkom, de toegang is vrij, ook als u geen lid bent van de bibliotheek!

Programma:

• 16 oktoberJoop van Velzen vertelt aan de hand van muzikale fragmenten over de vriendschap tussen Clara Schumann en Johanness Brahms
  • 06 november - Digitaal onderhoud door SeniorWeb
  • 20 november - De geschiedenis en ervaringen van Sinterklaas, door Karel Wiegert uit Muiden
  • 04 december - Laatste hulp bij Sinterklaas gedichten, door Guus Kroon
  • 18 december - Kerststukje maken met Hennie Vedder. Graag van tevoren aanmelden.

Samen lunchen; van tevoren aanmelden

logo van Stichting Samen Doen

De themaochtenden op de derde woensdag van de maand worden met Stichting Samen Doen georganiseerd.
Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te lunchen. De lunch kost € 5,-.
Het is wel nodig om u van tevoren op te geven als u wilt aanschuiven.
Aanmelden voor de lunch kan:
- aan de balie in Muiden
- via 0294 - 26 47 68
- via muiden@bibliotheekgooienmeer.nl

SeniorWeb

logo van SeniorWeb

Op een themaochtend in Muiden is altijd iemand van SeniorWeb aanwezig om u te helpen bij vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone.

Ambassadeurs themaochtenden in Muiden gevraagd

Als u mee wilt denken over of meewerken aan deze ochtenden kunt u zich hiervoor aanmelden: