Themaochtenden en Digicafés

Iedereen is welkom, de toegang is vrij, ook als u geen lid bent van de bibliotheek!

Bussum

1e en 3e vrijdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur  Bekijk het programma

Eemnes

1e en 3e donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur Bekijk het programma

Loosdrecht

1e en 3e woensdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur Bekijk het programma

Muiden

Digicafé: 1e woensdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur
Themaochtend: 3e vrijdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur na afloop lunch, opgeven aan de balie

Naarden

1e en 3e dinsdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur Bekijk het programma

Weesp

1e en 3e donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur Bekijk het programma

Ambassadeurs van de Bibliotheek

De themaochtenden en het programma voor de thema’s worden ontwikkeld en uitgevoerd samen met Ambassadeurs van de Bibliotheek.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Themaochtenden

Themaochtenden in de bibliotheek zijn een uitstekende plek om elkaar te ontmoeten, iets op te steken of ondersteund te worden bij digitale problemen.
Themaochtenden zijn informatief, inspirerend en gezellig. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.

Op themaochtenden in Eemnes en Loosdrecht is ook altijd iemand van SeniorWeb aanwezig.

Digicafés

Digicafés worden georganiseerd in samenwerking met SeniorWeb. Tijdens een Digicafé kunt u binnen lopen met vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone. Vaak wordt er dieper op een bepaald onderwerp ingegaan.