Themaochtenden

De bibliotheek is de plek om meer te horen over een interessant onderwerp, elkaar te ontmoeten, iets op te steken of ondersteund te worden bij digitale vragen. Daarom organiseert de bibliotheek, samen met vrijwillige ambassadeurs, twee keer per maand een themaochtend.

Kom naar deze ochtenden, ervaar de gezelligheid en vergroot uw kennis en vaardigheden. En natuurlijk staat er koffie en thee met iets lekkers erbij klaar!

Iedereen is welkom, de toegang is vrij, ook als u geen lid bent van de bibliotheek!

Bussum

1e en 3e vrijdag van de maand
van 10.00 - 12.00 uur  Bekijk het programma

Eemnes

1e en 3e donderdag van de maand

Loosdrecht

1e en 3e woensdag van de maand

Ambassadeurs van de Bibliotheek

De themaochtenden en het programma voor de thema’s worden ontwikkeld en uitgevoerd samen met Ambassadeurs van de Bibliotheek.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Muiden

1e en 3e woensdag van de maand
van 10.00 - 12.00 uur
Na afloop van de themaochtend op de 3e woensdag van de maand is er een lunch; hiervoor opgeven kan aan de balie.  Bekijk het programma

Naarden

1e en 3e dinsdag van de maand

Weesp

1e en 3e donderdag van de maand

kaft van de folder themaochtenden najaar 2018

Regelmatig is SeniorWeb aanwezig tijdens de themaochtenden om te ondersteunen bij digitale vragen en problemen.

Bekijk het programma wanneer zij aanwezig zijn met een inloopspreekuur.
In Eemnes en Loosdrecht is ook altijd iemand van SeniorWeb aanwezig tijdens een themaochtend.