Themaochtenden

De bibliotheek is de plek om meer te horen over een interessant onderwerp, elkaar te ontmoeten, iets op te steken of ondersteund te worden bij digitale vragen.
Daarom organiseert de bibliotheek, samen met vrijwillige ambassadeurs, twee keer per maand een themaochtend.
Kom naar deze ochtenden, ervaar de gezelligheid en vergroot uw kennis en vaardigheden.
En natuurlijk staat er koffie en thee met iets lekkers erbij klaar!

Bussum

plaatje bij themaochtenden in Bussum

1e en 3e vrijdag van de maand

Eemnes

plaatje bij Themaochtenden in Eemnes

1e en 3e donderdag van de maand

Loosdrecht

plaatje bij Themaochtenden in Loosdrecht

1e en 3e woensdag van de maand

Muiden

plaatje bij Themaochtenden in Muiden

1e en 3e woensdag van de maand
van 10.00 - 12.00 uur

Lunch: 3e woensdag van de maand na de themaochtend; geef je hiervoor op aan de balie

Naarden

plaatje bij Themaochtenden in Naarden

1e en 3e dinsdag van de maand

Weesp

plaatje bij Themaochtenden in Weesp

1e en 3e donderdag van de maand

Ambassadeurs van de Bibliotheek

De themaochtenden en het programma voor de thema’s worden ontwikkeld en uitgevoerd samen met Ambassadeurs van de Bibliotheek. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs.

Lees meer en aanmelden

SeniorWeb

Regelmatig is SeniorWeb aanwezig tijdens de themaochtenden om te ondersteunen bij digitale vragen en problemen. In Eemnes, Loosdrecht en Muiden is altijd iemand van SeniorWeb aanwezig tijdens een themaochtend.

Bekijk alle inloopspreekuren van SeniorWeb