Kunstuitleen in vestiging Weesp

plaatje bij Kunstuitleen

U maakt een keuze uit een groot aanbod en kunt er vervolgens in uw eigen omgeving mee kennismaken.

plaatje van het logo van SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland
  • Vanaf € 7,60 per maand kunt u de meest uiteenlopende kunstwerken huren.
  • U kunt zo vaak van kunstwerk wisselen als u wilt en op die manier in aanraking komen met alle interessante stromingen uit de hedendaagse beeldende kunst.
  • En wanneer een kunstwerk u bijzonder goed bevalt, bestaat er altijd de mogelijkheid het te kopen.

De collectie

Kunstuitleen in Weesp

De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie werken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. De collectie is door een commissie van deskundigen samengesteld.

Ons uitgebreide aanbod bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto's, beelden en diverse andere kunstvormen. U kunt kiezen uit meer dan 6000 kunstwerken van 500 professionele kunstenaars. De kunstwerken zijn zowel van bekende kunstenaars als van getalenteerde jonge kunstenaars. U vindt altijd iets dat aansluit bij uw persoonlijke smaak.

Inschrijven

Als u zich wilt inschrijven, dient u zich te legitimeren (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,-. Na inschrijving kunt u een keuze maken uit onze collectie en een of meerdere kunstwerken mee naar huis nemen.

Maandtarieven

U kunt zelf kiezen of u een tarief met kooptegoed of een tarief zonder kooptegoed betaalt. Van het bedrag dat u betaalt als u voor het tarief met kooptegoed kiest, spaart u de helft. Het opgebouwde spaartegoed kunt u besteden aan de aankoop van een kunstwerk uit de collectie.

Voor meer informatie - o.a. de volledige collectie - kunt u terecht op de website van de kunstuitleen.