Kunstuitleen in vestiging Weesp

plaatje bij Kunstuitleen

Je maakt een keuze uit een groot aanbod en kunt er vervolgens in je eigen omgeving mee kennismaken.

plaatje van het logo van SBK Kunstuitleen Gooi en Eemland
  • Vanaf € 7,60 per maand kan je de meest uiteenlopende kunstwerken huren.
  • Je kunt zo vaak van kunstwerk wisselen als je wilt en op die manier in aanraking komen met alle interessante stromingen uit de hedendaagse beeldende kunst.
  • En wanneer een kunstwerk je bijzonder goed bevalt, bestaat er altijd de mogelijkheid het te kopen.

De collectie

De kunstuitleen beschikt over een gevarieerde collectie werken van in Nederland werkende professionele kunstenaars. De collectie is door een commissie van deskundigen samengesteld.

Ons uitgebreide aanbod bestaat uit schilderijen, werken op papier, grafiek, foto's, beelden en diverse andere kunstvormen. Je kunt kiezen uit meer dan 6000 kunstwerken van 500 professionele kunstenaars. De kunstwerken zijn zowel van bekende kunstenaars als van getalenteerde jonge kunstenaars. Je vindt altijd iets dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Inschrijven

Als je je wilt inschrijven, dien je je te legitimeren (paspoort, ID-kaart of rijbewijs). Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 5,-. Na inschrijving kan je een keuze maken uit onze collectie en een of meerdere kunstwerken mee naar huis nemen.

Maandtarieven

Je kunt zelf kiezen of je een tarief met kooptegoed of een tarief zonder kooptegoed betaalt. Van het bedrag dat je betaalt als je voor het tarief met kooptegoed kiest, spaar je de helft. Het opgebouwde spaartegoed kan je besteden aan de aankoop van een kunstwerk uit de collectie.

Voor meer informatie - o.a. de volledige collectie - kunt u terecht op de website van de kunstuitleen.