Flexibele werkplekken

Bibliotheek als ideale werkplek

Bibliotheken in Nederland hebben nieuw publiek gevonden. Steeds meer scholieren, studenten en zelfstandigen (zzp’ers) komen naar de bibliotheek toe om er rustig te kunnen werken of studeren. Het weekblad Intermediair deed onderzoek naar de beste werkplekken in Nederland en in de top tien stonden drie bibliotheken.

foto van koffiebekers

Ook in het leescafé, een plek die zich goed leent voor ontmoeting, kan gewerkt worden. Hier kan ook bijvoorbeeld een Latte machiatto met een broodje genuttigd worden.

Een werkplek in het leescafé hoeft niet persé gehuurd te worden, maar wilt u zeker zijn van een speciale plaats dan kan dit geregeld worden via onze reserveringsservice.

Belangrijke criteria in het onderzoek en voorwaarden voor het goed kunnen werken en studeren in de bibliotheek zijn:

• uitstekende wifi-voorziening
  • voldoende stopcontacten
  • geschikte plek om te werken
  • aantrekkelijke centraal gelegen locatie
  • goed en actueel assortiment van kranten en tijdschriften
  • goede prijs-kwaliteitverhouding van de koffie
  • voldoende vrije parkeergelegenheid in de omgeving

Vergaderen bij Bibliotheek Gooi en meer

Hiervoor kan ruimte gehuurd worden.
Bijvoorbeeld op de 1e etage in Weesp bieden wij een leercentrum aan waar met ca. 20 personen vergaderd kan worden.