Het Huis van Eemnes leren kennen

foto Huis van Eemnes

Maak kennis met het bijzonder veelzijdige Huis van Eemnes.

Rondleiding

foto Huis van Eemnes, het Huis-van-Eemnes-lied wordt gezongen door de makers

Sport, theater, bibliotheek, brasserie en zalenverhuur komen hier samen met heel veel verschillende gebruikers. Je kunt altijd vragen of een gastheer/ vrouw of medewerker je een persoonlijke tour geeft. Na deze rondleiding vind je onder andere moeiteloos de kleedkamers, het Bieblab, de brasserie of de werk -en studieplekken en natuurlijk waar het boek van jouw keuze staat. Ontdek wat het Huis allemaal te bieden heeft en hoeveel inspiratie je hier kunt vinden.

Op aanvraag verzorgen wij ook rondleidingen voor groepen, met of zonder een versnapering in onze brasserie. Stuur hiervoor een mail naar eemnes@bibliotheekgooienmeer.nl

Op de foto rechts wordt het lied Het huis van Eemnes gezongen door de kinderen in de klas van Anne Roozeboom en Curs Zegers ©

Architecten

Het bijzonder complete Huis van Eemnes, van buiten ontworpen door MoederscheimMoonen architects en van binnen door Aat Vos, is geopend op 25 januari 2020.
Om zover te komen hebben Bibliotheek Gooi en meer en stichting Huis van Eemnes hard gewerkt.  Aan de inhoud door middel van een gezamenlijke programmering en aan de uitstraling door samen keuzes te maken voor het interieur en een sterk team te vormen. Uiteindelijk is het onze ambitie om te zorgen dat het Huis de huiskamer voor alle Eemnessers wordt.
Een thuis vol inspiratie, waar je je leven inhoud, kleur en zin kunt geven.