De Plataan

MFC Keverdijk: De Plataan

Samen met de Schakel en Versa Welzijn heeft de bibliotheek een aantal jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een  multifunctioneel centrum aan de Keverdijk. Een fijne plek voor iedereen uit de buurt en Naarden! Op de begane grond zijn wij eind 2021 gaan samenwonen. In De Plataan kan iedereen -  jong en oud – komen lenen, leren, studeren en hulp vinden bij allerlei levensvragen of bij taal. Cursussen volgen om digitaal te worden of gewoon een leuke of gezellige of sportieve activiteit bijwonen.

De Plataan is een plek waar elke Naarder zich thuis kan voelen en alles kan vinden om zich te (blijven) ontwikkelen.

Mede mogelijk gemaakt door:

• Diaconie
  • Oranjefonds
  • Mr. Roelefonds
  • VSBfonds

Ontwerp

Gezamenlijk met interieurarchitect Aat Vos hebben we hard gewerkt samen met de buurt aan een mooi interieurontwerp voor deze huiskamer voor Naarden. Aat Vos staat bekend om zijn third places. Hij creëert plekken over de hele wereld waar iedereen zich thuis kan voelen en mee kan doen. Plekken naast thuis, je werk of school.

Missie: wie zijn we?

Als de huiskamer van de Keverdijk, het middelpunt, willen wij: Stichting de Schakel, De Bibliotheek Gooi en Meer en Versa Welzijn/SCAN ons gezamenlijk met de omgeving inzetten (...)

Alle activiteiten in Naarden

Bekijk meer activiteiten in Naarden

Credits: foto's zijn gemaakt door Marco Heyda.