Op zoek naar een stageplek?

Stage lopen bij de Bibliotheek

Stage lopen bij de Bibliotheek Gooi en meer betekent:

• Actief bijdragen aan onze grote maatschappelijke ambitie.

• Stage lopen in een inspirerende omgeving waarin je wordt uitgedaagd om verder te kijken dan je opdracht vanuit je opleiding.

• Jouw talent ontplooien in diverse vraagstukken.

• Begeleiding door enthousiaste professionals die het verschil maken tijdens jouw stage of afstudeertraject

Stageplekken

Wil je stage lopen bij een maatschappelijk betrokken, open en inspirerende organisatie?
Dan ben je bij de Bibliotheek Gooi en meer aan het juiste adres!

Stage programmamaker volwassenen activiteiten

In de bibliotheek organiseren we wekelijks leerzame en leuke activiteiten op het gebied van lezen, ontmoeten, leren en cultuur. Denk hierbij aan een Bieblab, voorleesactiviteiten en themaochtenden.

Om de activiteiten allemaal goed te kunnen organiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair. Samen met de programmamaker en een aantal andere collega’s ben je verantwoordelijk voor het activiteitenaanbod in onze vestigingen.

Stage managementassistent

Samen met de managementassistent ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende secretariële werkzaamheden voor het managementteam en daarmee ben je dienstverlenend aan alle vestigingen binnen Bibliotheek Gooi en meer.