Vrienden worden?

Vind je het belangrijk dat de bibliotheek mensen ondersteunt bij basisvaardigheden zoals lezen en schrijven, dat mensen elkaar ontmoeten tijdens allerlei activiteiten en dat alle kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen blijven? Draag je de bibliotheek een warm hart toe?

Word dan vrienden met de bibliotheek voor minimaal € 29,50 per jaar (je kunt ook kiezen voor een uitgebreider lidmaatschap).
Je wordt dan door de bieb op de hoogte gehouden van alle activiteiten & projecten en regelmatig gevraagd om mee te denken.
Ook kun je in ieder geval een keer per jaar gratis deelnemen aan een van onze inspirerende activiteiten waarvoor normaal gesproken entreegeld wordt gerekend.
En natuurlijk kun je het hele jaar door gebruik maken van leuke aanbiedingen.

Wat krijg je nog meer?

• Een leuke tas en andere gadgets om je vriendschap te showen.
  • Je mag een cadeautje t.w.v. € 5,00 uitzoeken in het winkeltje.
  • Natuurlijk kun je met je pas materialen lenen volgens de bij jouw abonnement geldende voorwaarden.

Vriend worden

kan aan de balie in iedere vestiging tijdens de bemande openingstijden.
Neem in dat geval legitimatie mee.