Vrijwilligerswerk

Vrijwilliger worden?

Bij de Bibliotheek zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die zichzelf willen ontplooien of anderen willen helpen zich te ontplooien. 'De wereld van mensen groter maken' is onze missie. En om die missie te volbrengen, hebben we vrijwilligers nodig.

De Bibliotheek Gooi en meer is er voor iedereen. Van hoog- tot laagopgeleiden, van de allerjongsten tot de alleroudsten. Iedereen verdient de kans hun talent te ontplooien en moet optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. Daar heb je kennis en verbeeldingskracht voor nodig.

Onze bibliotheek is een bron voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij ons terecht voor boeken, muziek, films en games. Maar ook als het gaat om educatie en ontmoeten heeft de Bibliotheek Gooi en meer veel te bieden. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten.

Zie jij er een uitdaging in om samen met ons de wereld van mensen groter te maken?
Dan komen we graag met jou in contact! Want de Bibliotheek Gooi en meer is er voor iedereen. Ook voor jou. En we dragen onze missie graag sámen met jou uit.