Bibliotheek Weesp wordt vestiging OBA

Bibliotheek Weesp wordt vestiging OBA

De gemeentes Amsterdam en Weesp gaan in 2022 samen één gemeente vormen. Dit heeft ook gevolgen voor de bibliotheek in Weesp. Op de vestiging in Weesp blijft alles zoals het is, alleen achter de schermen verandert het een en ander en krijgt bibliotheek Weesp een nieuw hoofdkantoor.

Vanaf 1 januari 2022 wordt de bibliotheek in Weesp onderdeel van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA). De leden zijn hierover geïnformeerd.

In december zal Bibliotheek Gooi en meer afscheid nemen van de medewerkers, vrijwilligers en klanten van bibliotheek Weesp.

Woensdag 29 december is de laatste dag dat de bibliotheek in Weesp open is dit jaar. Op 30 en 31 december is de vestiging gesloten.

OBA Weesp gaat open op 10 januari 2022!

Foto: Ondertekening afspraken bibliotheek Weesp (16 november)

Voor leden uit Weesp

Je huidige abonnement bij bibliotheek Gooi en Meer wordt per 1 januari 2022 omgezet naar een lidmaatschap bij de OBA. Deze overzetting gaat geheel automatisch en de tarieven blijven gelijk.

Binnenkort zal je een welkomstmail van de OBA ontvangen met meer informatie over je lidmaatschap bij de OBA. Zo ben je als OBA lid welkom in de bibliotheek Weesp en ook in alle 27 andere OBA vestigingen. Ben je nu al nieuwsgierig? Op oba.nl/lidmaatschap lees je meer over lid zijn bij de OBA.

Namens bibliotheek Gooi en Meer bedanken wij je voor je lidmaatschap en wensen je veel plezier met je nieuwe abonnement bij de OBA.

Voor leden buiten Weesp

Je huidige abonnement bij bibliotheek Gooi en meer wordt voortgezet. Je bent dan geen lid meer van de vestiging in Weesp, maar je kunt dan gebruik maken van de andere vestigingen van bibliotheek Gooi en meer. In de vestiging in Weesp kan je lenen als gastlener.

Mocht je ervoor kiezen om over te stappen naar de OBA, dan kun je dat voor 1 december aangeven bij een medewerker in de vesting of via de helpdesk via helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl.

Op oba.nl/lidmaatschap lees je meer over lid zijn bij de OBA

HELPDESK

De Helpdesk van Bibliotheek Gooi en meer is bereikbaar voor vragen.

Zij zijn telefonisch bereikbaar via
035 - 697 3000 Iedere werkdag en op zaterdag van 10.00-14.00 uur.

Je kunt ook mailen naar helpdesk@bibliotheekgooienmeer.nl